هواساز و اجزای آن

تامین هوای تمیز که غلظت ذرات معلق  در آن کنترل شده و همچنین دما و رطوبت مورد نیاز اعمال گردیده است یکی از ملزومات صنایع تولید دارو، تجهیزات پزشکی و قطعات الکترونیکی می باشد. هواساز  دستگاهی است که وظیفه ی تامین هوای تمیز را در یک واحد صنعتی ایفا می کند. هواساز‌ها دمای هوای ورودی، میزان رطوبت هوای ورودی و همچنین ذرات معلق موجود در هوا را کنترل می نمایند. دستگاه هواساز هایژنیک نوع خاصی از هواساز هاست که در این دستگاه با تغییرات ایجاد شده در ساختار و بدنه و همچنین مدل توزیع هوا، کیفیت بهتری از هوای تمیز ارائه می شود و در صنایعی که حساسیت های بالایی دارند مورد استفاده قرار می گیرد. در ساختار هواساز‌های هایژنیک از پروفیل‌های مخصوص آلومینیومی استفاده شده است همچنین  پنل های بدنه به گونه ای طراحی شده اند که پس از مونتاژ و در حین کار کمترین میزان تجمع گرد و غبار در داخل دستگاه وجود داشته باشد. یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده  در یک هواساز هایژنیک به دلیل کاهش آلاینده ها  استفاده از فن پلاگ که با الکتروموتور آن به صورت مستقیم ( بدون تسمه) اتصال دارد  می باشد و با تغییر در مدل توزیع هوا، بازدهی بالا و فشار مناسب تری از هوا را ایجاد می نماید ، علت این امر استفاده از فیلتر های هپا و اولپا بعد از فن می باشد. این فیلتر ها دارای افت فشار بالاتری نسبت به فیلتر های اولیه (فیلتر های G ) و فیلتر‌های کیسه‌ای (فیلتر‌های F) هستند و قادرند ۹۹٫۹۹ درصد ذرات معلق کمتر از ۰٫۵ میکرون را فیلتراسیون نمایند.

هواساز درواقع یک سیستم  کنترل هوا برای دریافت  جریان هوا می باشد.  بنابراین  هواساز دارای یک فن  در سطح  ورودی برای تغییر جریان هوا بدون عمل سرمایش به طور مستقیم  می باشد  و وسیله ی تعدیل هوا  برای بهتر شدن هوای محیط است.

یک سیستم هواساز در واقع یک بخش از سیستم تهویه مطبوع است. هواساز هوای ورودی و خروجی یک ساختمان  را کنترل می کند.  در یک هواساز واحد کندانسیگ یونیت به صورت جداگانه می تواند در بالای هواساز قرار بگیرد یا اینکه هواساز بدون کندانسینگ در اندازه ی کوچیکتری روی سقف یک ساختمان قرار بگیرد و یا کندانسینگ می تواند در فضای کوچکتری نصب گردد. بین هواساز و کندانسینگ توسط سیال ارتباط برقرار می شود. سیستم  هواساز به راحتی قابل تعمیر است و بخش های مختلف را می توان برای تعمیر و یا بازرسی  بهتر از عملکرد هواساز ، بیرون آورد.

اختراع هواساز جایگزین خوبی در ابعاد های کوچک برای  فضا‌های کوچک و فضاهایی مثل سقف  ساختمان ها می باشد.

کاربردهای هواساز

 هواساز در اکثر پروژه ها مثل لابراتوار ها – ساختارهای میکروالکترونیک – تستینگ آزمایشگاه ها- بیمارستان و مکان هایی که به هوای تمیز و عاری از هر گونه ذره مثل میکرو ارگانیسم ها و عوامل بیماری‌زا نیاز دارند استفاده می شود. بنابراین   پیشرفت بیشتر تکنولوژی  مثل گسترش در هوافضا – الکترونیک – اپتیک مخابرات- رباتیک- داروسازی- و مهندسی پزشکی  در میان دیگر دانش هایی که هنوز روی آن مطالعه و تحقیقی نبوده نیازمند پیشرفت دانش دریک فضای تمیز برای محصولات و محیط های  تحقیقاتی است.

بالاترین نسبت تغییر هوا مربوط می شود به تمیز ترین اتاق تمیز که بیشترین کیفیت اجزا را نیازمند است.

1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
×

سلام!

همکاران ما در آراد انرژی پویا آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

× مشاوره واتساپ